fbpx

ASIAKASPALAUTUSOHJE

 
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä tilaus tarina-asu.fi verkkokaupalle neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen tai kieltäytyminen vastaanottamasta (takaisin lähettäminen ilman lähetyksen avaamista ja lomakkeen täyttämistä) ei riitä, vaan ilmoitus asiakaspalautuksesta tulee tehdä aina tilauksen mukana toimitettavalla asiakaspalautuslomakkeella, joka liitetään mukaan asiakaspalautukseen.

Asiakas maksaa itse palautuskulut. Liitä tilauksen mukana saamasi vaihto-/palautuslomake täytettynä mukaan lähetykseen.
Voit ladata palautuslomakkeen halutessasi myös tästä linkistä.

HUOM! Mikäli palautettavan lähetyksen paino on alle 2 kg, tulee asiakaspalautus tehdä kirjeasiakaspalautuksena. Saat postivirkailijalta kuitin kirjepalautukselle.
Mikäli palautettavan lähetyksen paino on yli 2 kg, tee palautus asiakaspalautus 14 lähetyksenä.
Saat virkailijalta kuitin asiakaspalautuslähetykselle.

Jos asiakkaan lähettämä asiakaspalautus katoaa palautuksen aikana, korvaamme kadonneiden tuotteiden hinnan vain, jos asiakkaalla on palautuksen yhteydessä postista saatu kuitti jätetylle asiakaspalautukselle. Muista siis aina pyytää kuitti palautuksestasi postivirkailijalta ja säilyttää sitä tallessa niin pitkään, kuin olet saanut meiltä sähköpostiisi ilmoituksen vastaanotetusta asiakaspalautuksesta.

Veloitamme kaikista asiakkaasta johtuvasta syystä noutamatta jätetyistä ja verkkokaupalle takaisin palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Noutamatta jätetyn lähetyksen maksu koostuu tilauksen pakkaus-, lähetys- ja palautuskustannuksista. Noutamattomasta lähetyksestä veloitettava summa on 20 euroa, joka peritään jälkikäteen.

tarina-asu.fi:lla on harkintansa mukaan oikeus evätä asiakkaalta ilmainen toimitus, peruuttaa asiakkaan tekemä tilaus tai tarvittaessa sulkea asiakastili ilman eri ilmoitusta toistaiseksi tai kokonaan. Yleisin syy lähetys-ja palautuskustannuksien perintään on asiakastilin huomattavan suuri asiakaspalautuksien määrä.

Voit vaihtaa palauttamasi tuotteen toiseen kokoon tai väriin kerran tilausta kohden tai vain palauttaa tuotteen, jos et ole siihen tyytyväinen.

Tarina-Asu Oy tilittää palautettavan summan sinulle takaisin vastaanotettuaan palautuksesi.

Tuotteiden vaihdot käsittelemme yleensä samana päivänä, kuin olemme vastaanottaneet asiakaspalautuksen. Saat vastaanotetusta palautuksesta AINA ilmoituksen sähköpostiisi.

Huomiothan, että mikäli lopullisen tilauksen arvo mahdollisen asiakaspalautuksen jälkeen on alle minimitilausrajan (10 euroa), veloitamme aina toimitusehtojemme mukaisen pientoimituslisän 5 euroa palautuksen yhteydessä.

Mikäli palautettava tuote on virheellinen (vaurioitunut, käyttöönotettu, lemmikkieläimen karvoja) ei tarina-asu.fi ole velvollinen hyvittämään palautetusta tuotteesta täyttä hintaa. Mikäli palautettavat tuotteet eivät ole jälleenmyyntikuntoisia asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme aina vähintään 25% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Reklamaatio

Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa tilauksen sisältö, tuotteiden kunto ja vastaanotettu kappalemäärä huolellisesti heti, kun tilaus on vastaanotettu. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuotteessa on virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä tarina-asu.fi:lle joko kotisivujemme palautelomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse puh. +358405601337 (ark. 10:00-14:00). Mikäli tuotteessa on virhe, liitä käsittelyn nopeuttamiseksi sähköpostiin mukaan kuva vaurioituneesta tuotteesta siten, että koko tuote näkyy kuvassa ja vaurio on selvästi nähtävissä.

Huomioithan, että reklamaatio-oikeus ei kata:

  1. käytössä syntyneitä kulumia
  2. vaatteelle aiheutuneita vahinkoja
  3. tuotteen käyttötarkoitukseen sopimattomasta tai liiallisesta käytöstä aiheutuneita vahinkoja
  4. hien tms. aiheuttamia vahinkoja
  5. normaalia uuden kankaan aiheuttamaa värinpäästöä
  6. tuotteen käytöstä tai vääränlaisesta pesusta johtuvia vaurioita
  7. ulkoisten tekijöiden, kuten hankauksen, terävien esineiden tai kemikaalien aiheuttamia vahinkoja
  8. tuotteen mallista tai materiaalista johtuvaa epämukavuutta

Palautusosoite

Tarina-Asu Oy
Kauppakatu 41
53100 Lappeenranta